Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις (130)

Οι σχολικές γιορτές και άλλες εκδηλώσεις του σχολείου μας

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 15:59

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από την ΟΕΔ Ευβοίας

Γράφτηκε από

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε αρχές Νοέμβρη, το σεμινάριο πρώτων βοηθειών από την ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας σε αντιπροσωπεία 4 μαθητών/τριών από κάθε τμήμα του σχολείου.

Τα παιδιά διδάχτηκαν και συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό μάθημα όπου συνεργάστηκαν σαν ομάδες, και έμαθαν πως να διαχειριστούν βασικά περιστατικά.

Σε επόμενη φάση, θα διδάξουν με την σειρά τους όσα έμαθαν στους συμμαθητές τους, με παρουσία καταρτισμένου εκπαιδευτικού της σχολικής μονάδας.

 

 

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 15:00

Εθνική γιορτή και παρέλαση για την 25η Μαρτίου 1821

Γράφτηκε από

Την Παρασκευή 24/3/2023 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου η σχολική εορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Την επομένη πραγματοποιήθηκε η παρέλαση από τα σχολεία και τους τοπικούς συλλόγους.

 

Κάντε κλικ στον τίτλο για φωτογραφίες

Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 17:54

Εθνική γιορτή και παρέλαση για την 25η Μαρτίου 1821

Γράφτηκε από

Την Πέμπτη 24/3/2022 πραγματοποιήθηκε στις σχολικές αίθουσες κάθε τμήματος του σχολείου (λόγω covid) η σχολική εορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Την επομένη πραγματοποιήθηκε η παρέλαση από τα σχολεία και τους τοπικούς συλλόγους.

 

 

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 17:48

Αποκριάτικη Γιορτή

Γράφτηκε από

Την Παρασκευή 1/3/2022 πραγματοποιήθηκε αποκριάτικη γιορτή στην αυλή του σχολείου μας με μουσική και χορό ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε σουβλάκια σε όλους. Καλή Σαρακοστή με υγεία!

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την μείζονα προσπάθεια σας στη διάδοση του πνεύματος στα Ελληνικά Σχολεία. είναι κάτι που σας τιμά ιδαίτερα. Κυρίως όμως θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική σας προσφορά να δωρίσετε στη σχολική βιβλιοθήκη μας.

Η βιβλιοθήκη του σχολείου μας είναι δημιουργία προσπαθειών εκπαιδευτικών, γονέων καθώς και μαθητών των οποίων η προσφορά σε βιβλία και σε έργο έχει συμβάλλει στην συντήρηση και λειτουργία της.

Η συνεισφορά σας μας τιμάει ιδιαίτερα και να είστε σίγουροι ότι συμβάλατε στη γνώση, την μόρφωση και καλλιέργεια των μαθητών/-τριών μας.

 

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 17:34

«Τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος στην Ψηφιακή Εποχή»

Γράφτηκε από

Τον Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκαν δύο παρουσιάσεις με τηλεδιάσκεψηστην Γ’ τάξη του σχολείου μας στα πλαίσια του προγράμματος σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού που πραγματοποιεί η Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης διαδικτυακά με τίτλο: «Τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος στην Ψηφιακή Εποχή»

Εκ μέρους των μαθητών/-τριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Χρυσόστομο,για τις Ιερές εικόνες του Ιησού Χριστού τις οποίες είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει. Η προσφορά δηλώνει την αγάπη και αλληλεγγύη του προς την εκπαιδευτική κοινότητα.

Αποδεικνύει εμπράκτως για μία ακόμη φορά πως το πνεύμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας κρατά την κοινωνία ενωμένη, προσφέροντας απλόχερα τη βοήθεια και τη συνεργασία της σε όλους τους φορείς της πολιτείας και εμπνέοντας τη διάθεση σε όλους να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό.

Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίζει δύναμη και φώτιση.

Καλά Χριστούγεννα

 

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 17:03

Εθνική γιορτή και παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου 1940

Γράφτηκε από

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στις σχολικές αίθουσες κάθε τμήματος του σχολείου (λόγω covid) η σχολική εορτή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 

Την επομένη πραγματοποιήθηκε η παρέλαση από τα σχολεία και τους τοπικούς συλλόγους.

 

 

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 12:27

Επιτυχίες στο 1ο σχολικό πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ

Γράφτηκε από

Στο 1ο σχολικό πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ που διεξήχθη στις 16/02/2020 στο  2ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών διακρίθηκαν οι μαθητές/-τρια μας στην κατηγορία Γυμνάσιο:

Χατζηκώστας Δημήτρης: Πρώτος
 
Φλώκος Δημήτρης: Δεύτερος
 
Γκίκας Κων/νος: Τρίτος
 
Φρουδαράκη Παρασκευή: Πρώτη στα κορίτσια
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 07:22

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (9η Φεβρουαρίου)

Γράφτηκε από

Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωμού, έχει  καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας. 

Για την ημέρα αυτή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο σχολείο όπου προβλήθηκε σχετικό βίντεο και ομιλία απο τον μαθηματικό κο Παπαθεοδοσίου και την Δ/ντρια κα Μαυρωτά

«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδα 1 από 10