Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 22:03

Απογευματινές συναντήσεις για γονείς και εκπαιδευτικούς κάθε μήνα, με ομιλητές συγγραφείς και επιστήμονες από το χώρο της Ψυχολογίας και της Παιδαγωγικής

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Γυμνάσιο Ψαχνών, στο πλαίσιο των δράσεών του για το σχολικό έτος 2016-2017, οργανώνει  απογευματινές συναντήσεις για γονείς και εκπαιδευτικούς κάθε μήνα, με ομιλητές συγγραφείς και επιστήμονες από το χώρο της Ψυχολογίας και της Παιδαγωγικής.

Για το μήνα Σεπτέμβριο έχει προσκληθεί ο Νίκος Σιδέρης, διδάκτωρ του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ψυχίατρος, ψυχαναλυτής και οικογενειακός θεραπευτής. Βιβλία του, όπως « Τα παιδιά δε θέλουν ψυχολόγο, γονείς θέλουν», «Bullying: και όμως νικιέται! Μια στρατηγική για γονείς, παιδαγωγούς, παιδιά και όλους τους άλλους» εκδίδονται από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο».

Η συνάντηση, που γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα. Το θέμα της ομιλίας του κ. Σιδέρη είναι: «Γονείς και παιδιά. Αγάπη και κανόνες.»

Καλούμεγονείς καιεκπαιδευτικούς στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας, προκειμένου να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε με τον συγγραφέα για ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις των γονέων με τα παιδιά τους και την αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Διαβάστηκε 170 φορές
mv