Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 00:37

Διαγωνισμός Ποίησης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

17ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

Είσαστε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης; Αγάπατε την ποίηση; Σας αρέσει να γράφετε ποιήματα; Μπορείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό ποίησης που διεξάγει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο τίτλο της ανακοίνωσης

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Σύνδεσμό Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΚΒ' Πνευματικού Μαΐου 2012 "Η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης".

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές όλων των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με ένα (1) έως τρία (3) ποιήματά τους.
  • Το θέμα είναι ελεύθερο.
  • Το κάθε ποίημα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δύο σελίδες.
  • Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν προς το Σύνδεσμό Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, στη διεύθυνση: Θεοφίλου 13, Τ.Κ. 54633, Θεσσαλονίκη.
  • Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 6 Απριλίου 2012.
  • Η Τελετή Απονομής Βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2012 σε αίθουσα πολιτισμού της Θεσσαλονίκης. Θα απονεμηθούν τρία βραβεία σε μαθητές γυμνασίου και τρία σε μαθητές λυκείου, όπως επίσης έπαινοι και τιμητικές διακρίσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-286377 και στην ιστοσελίδα www.sekve.gr

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μαθητές του Γυμνασίου Ψαχνών μπορούν να απευθύνονται στον φιλόλογο κ. Δημ. Μπαρσάκη για σχετικές πληροφορίες και για την υποβολή των συμμετοχών τους.

Διαβάστηκε 412 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 01:02