Σχολικές ανακοινώσεις

Σχολικές ανακοινώσεις (32)

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 24 της αρ. 79942/ΓΔ4/21-5-2019 ΥΑ (Β΄ 2005), με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, από τον Ιανουάριο 2020 έως και τον Μάρτιο 2020.

Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας.
 

Απο το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Σχετ. Η με αρ. πρ. 10057/Δ2/24-1-2020 εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 15:52

Έκθεση Τεχνολογίας - Α' Τάξη

Έκθεση Μαθήματος Τεχνολογίας

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ώρες επίσκεψης: 08:20΄- 13:50΄

Αίθουσα Τεχνολογίας του Σχολείου

Καθηγήτρια: Χρυσούλα Γ. Κότσαρη

 

Κάντε κλικ στον τίτλο για να δείτε το πρόγραμμα της έκθεσης και την πρόσκληση

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 03:09

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων

H ενημέρωση των γονέων για την επίδοση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/12/2019 και ώρα 13.00

Από την Δ/νση

Η ΔΗΚΑΔΙΜΕ Δήμου Διρφύων–Μεσσαπίων ως υπεύθυνος φορέας Αλληλεγγύης, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν στο κοινωνικό σύνολο, διοργανώνει εκδήλωση η οποία είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά και συγκεκριμένα στους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του τόπου μας ευχόμενη το ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με έμπρακτη αγάπη, σκοπός της εκδήλωσης θα είναι η συγκέντρωση Σχολικών ειδών για να καλύψουμε έστω και στο ελάχιστο την αδυναμία πολλών οικογενειών που δεν δύνανται να ανταπεξέλθουν οικονομικά για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολικών ειδών των παιδιών τους, είναι έγκλημα να αφήνουμε τα παιδιά μακριά από την μάθηση και τη γνώση, είναι ηθικό καθήκον για μια σύγχρονη Κοινωνία να το φροντίζει... είναι Δικαίωμα Ζωής.

 

 

Η εκδήλωση αφιέρωμα στους Μαθητές « ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ » θα πραγματοποιηθεί την 18/10/2019 Παρασκευή και ώρα 7 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ψαχνών.

 

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν χορευτικά προγράμματα από νεανικές ομάδες με μοντέρνους χορούς και μουσικούς ρυθμούς, ΖΟΥΜΠΑ, ΡΥΘΜΙΚΗΣ HIP- HOP κ.λ.π από τους συλλόγους ΕΛΕΝΑΧΙΟΝ, ΝΙΚΟΥ και ΡΕΑΣ ΑΡΝΑΡΗ-ΛΕΝΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ-ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και υπέρβασης.

 

Καλούμε όλους του πολίτες ιδιαιτέρως τους γονείς και όλα τα παιδιά Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων, αθλητικούς, Πολιτιστικούς και λ.π, τις επιχειρήσεις του τόπου μας, να συμπορευθούν μαζί μας και σε αυτή την προσπάθεια. Καλούμε όλη τη Νεολαία και περισσότερο τους μαθητές να δώσουν πνοή στην εκδήλωση αυτή με την παρουσία τους, να χορέψουν τους χορούς της αγάπης για τους συμμαθητές τους. Κάθε ένας μπορεί να προσφέρει, κάθε είδους σχολικά είδη, (Τσάντες, κασετίνες, τετράδια κάθε είδους, μολύβια, στυλό, είδη ζωγραφικής/σχεδίου, μαρκαδόρους, μπλοκ, ντοσιέ, αθλητικά είδη, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και λοιπά σχολικά είδη) απαραίτητα για όλες τις μαθητικές βαθμίδες από το Παιδικό Σταθμό έως το Λύκειο.

 

«ΕΑΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ »

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΗΚΑΔΙΜΕ

 

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 05:52

Έκθεση Τεχνολογίας

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΑΧΝΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έκθεση Τεχνολογίας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 μέχρι Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ώρες επίσκεψης: 08:20΄- 13:50΄

Αίθουσα Τεχνολογίας του Σχολείου

Καθηγήτρια: Χρυσούλα Γ. Κότσαρη

 

Κάντε κλικ στον τίτλο για να δείτε το πρόγραμμα της έκθεσης και την πρόσκληση

Ζητούνται προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδρομή του σχολείου μας στο Ναύπλιο. Η εκδρομή πραγματοποιείται στα πλαίσια των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων:

Δείτε το συνημμένο

Την Δευτέρα 3/12/2018 και ώρα 18.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Γονέων/Κηδεμόνων των μαθητών/-τριών του σχολείου μας και Εκπαιδευτικών προκειμένου να γίνει ενημέρωση των Γονέων/Κηδεμόνων για την επίδοση και την συμπεριφορά των μαθητών/-τριών.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 11.30 π.μ. το ΣΑΒΒΑΤΟ 21-10-2017

 

 

Η  Δ/ντρια του σχολείου

Μαυρωτά Κυριακή

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 02:27

Λειτουργία Σχολής Γονέων

Σας ενημερώνουμε ότι από το ΣΑΒΒΑΤΟ 21-10-2017 και ώρες 9.30-11.00 π.μ. θα ξεκινήσει η λειτουργία «Σχολής  Γονέων».

Στην πρώτη συνάντηση θα αποφασισθεί από κοινού η τελική ώρα πραγματοποίησης του σεμιναρίου.

Ο  Κος  Πίττας Σταμάτης  αποδέχτηκε την πρόσκληση της Διευθύντριας του σχολείου Κας Μαυρωτά Κυριακής για τη λειτουργία της παραπάνω σχολής αφού ο ίδιος ο Κος Πίττας είχε δηλώσει  ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα .

Έτσι  ικανοποιείται το αίτημα πολλών γονέων για ενημέρωση πάνω σε ζητήματα διαχείρισης  της εφηβείας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε  το Κ.Ε.Δ.Δ.Υ.  Ν. Ευβοίας και τον Κο Πίττα  για τη συνεργασία  αυτή.

 

Η  Δ/ντρια του σχολείου

Μαυρωτά Κυριακή

«ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδα 1 από 3