Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 04:15

Ενημέρωση σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην διεύθυνση: https://eclass.sch.gr/  oι μαθητές/-τριες του Γυμνασίου Ψαχνών θα μπορούν από σήμερα να βρίσκουν υλικό για τα μαθήματά τους.
 

Η πλατφόρμα θα εμπλουτίζεται μέρα με την ημέρα και σταδιακά σε όλα τα μαθήματα θα απαιτείται σύνδεση με λογαριασμό χρήστη που θα δημιουργηθεί από εδώ https://register.sch.gr/students/:

Συγκεκριμένα:

Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Η εγγραφή γίνεται από τον κηδεμόνα κάθε μαθητή/μαθήτριας μέσω της εφαρμογής εγγραφής που βρίσκεται στη διεύθυνση https://register.sch.gr/students/.

Για τη διασύνδεση των σχολείων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ένα ασφαλές δίκτυο και την παροχή ποιοτικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε αυτούς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων λειτουργεί και εξελίσσει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (www.sch.gr).

Για όλους τους μαθητές/μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λειτουργεί μία νέα αυτοματοποιημένη διαδικασία δημιουργίας μαθητικών λογαριασμών ΠΣΔ με ευθύνη του κηδεμόνα, η οποία υλοποιείται με τα παρακάτω βήματα.

 

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό στο συνημμένο έγγραφο

Διαβάστηκε 130 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 10:35