Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 02:34

Οδηγίες για σύνδεση στην Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αγαπητοί μαθητές, γονείς-κηδεμόνες,

για την σύγχρονη δεν χρειάζεται εγγραφή κάπου. Ακολουθήστε τις οδηγίες:

Στο email σας έχετε λάβει το πρόγραμμα για την Τρίτη 31/3/2020. Για να "μπείτε" στην τάξη ενός/μίας εκπαιδευτικού επιλέγετε τον υπερσύνδεσμο και κάνετε δεξί κλικ και αντιγραφή. Έπειτα επικόλληση στην εφαρμογή ή στην δ/νση του φυλλομετρητή.

 

Διαβάστε τις οδηγίες που ακολουθούν (κάντε κλικ πάνω):

Για είσοδο με φορητό ή προσωπικό υπολογιστή

https://drive.google.com/file/d/1ICHmTlueFfPNBcmjq_PHBEH7l4kS0XhT/view?usp=sharing

 

Για είσοδο από φορητή συσκευή (κινητό/tablet)

https://drive.google.com/file/d/1heWrUWD9a5BH5ZR20nQv1qovsiCBdU8O/view?usp=sharing

Σε περίπτωση που δεν λάβατε το e-mail, παρακαλούμε να μας αποστείλετε ένα ενεργό e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας θα ενημερωθείτε με νέο e-mail 


Στην περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση στο internet

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση στο internet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Call In, δηλαδή την κλήση σταθερού Ελληνικού αριθμού από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο. Αυτό θα σας επιτρέψει να συμμετέχετε στο μάθημα και να παρακολουθήσετε το ηχητικό κομμάτι. Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ΜΟΝΟ εφόσον δεν έχετε σύνδεση στο internet.

1. Ενημερώστε τον καθηγητή σας ότι θα παρακολουθήσετε τηλεφωνικά το μάθημα για να σας δώσει τον κωδικό της αίθουσας και να την ξεκλειδώσει. Ο κωδικός της αίθουσας δεν αλλάζει, μπορείτε να τον κρατήσετε και για επόμενα μαθήματα.


2. Από το τηλέφωνό σας καλέστε 211 990 2394. Προσοχή: αυτός είναι ο μόνος αριθμός που πρέπει να καλείτε. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα κλήσης διεθνών τηλεφωνικών αριθμών, όμως κάτι τέτοιο θα έχει υψηλές χρεώσεις. Χρησιμοποιείτε μόνο τον Ελληνικό αριθμό.

3. Όταν ακούσετε το πρώτο ηχητικό μήνυμα, πληκτρολογήστε τον εννιαψήφιο κωδικό της αίθουσας και στο τέλος πατήστε δίεση (#).


4. Στο τέλος του δεύτερου μηνύματος πατήστε απλά δίεση (#).


5. Αν ο καθηγητής έχει ξεκλειδώσει την αίθουσα συνδέεστε σ’ αυτή και μπορείτε να ακούσετε τον καθηγητή και τους συμμαθητές σας.
 

6. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε, επικοινωνήστε με τον καθηγητή.


 

 

Διαβάστηκε 132 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 09:59