Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 11:32

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη λειτουργία της Ειδικής Διαγνωστικής Επιτροπής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) του σχολείου μας. Λόγω των μέτρων προστασίας από τον COVID-2019 το υπουργείο Παιδείας έχει κλείσει τις σχολικές μονάδες αλλά δίνεται η δυνατότητα για ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη μέσω διαδικτυακής συνάντησης (Webex).


Ο στόχος του προσωπικού της ΕΔΕΑΥ είναι η εύρυθμη λειτουργία ενός σχολείου για όλους/-ες τους/τις μαθητές/-τριες χωρίς διακρίσεις. Η ψυχολόγος κ. Συμεωνίδη Άρτεμις και η κοινωνική λειτουργός κ. Καλογιάννη Ελένη δύνανται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους/στις μαθητές/-τριες, αλλά και στους γονείς που το έχουν ανάγκη.


Παρακάτω αναφέρονται τα βήματα επικοινωνίας:
ΒΗΜΑ 1ο : Καλείτε στο σχολείο για να κλείσετε ένα ραντεβού.  (προς το παρόν μόνο με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  )
ΒΗΜΑ 2ο : Τη προγραμματισμένη μέρα και ώρα θα γίνει σύνδεση μέσω του webex. Τα στοιχεία σύνδεσης θα σας δοθούν απ’ το σχολείο.
Όσοι/-ες ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε email για να κλείσετε μια συνάντηση. Η επιτροπή δέχεται κηδεμόνες και μαθητές/-τριες κάθε Δευτέρα οποιαδήποτε ώρα εξυπηρετεί τους γονείς και τα παιδιά, πλην 15.00-16.30.

Διαβάστηκε 35 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 15:38