Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 02:10

Ενισχυτική Διδασκαλία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία (υποστηρικτικό πρόγραμμα διδασκαλίας για μαθητές/τριες) στα παρακάτω μαθήματα:
1. Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,
2. Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,
3. Μαθηματικά,
4. Φυσική,
5. Χημεία και
6. Αγγλικά
Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας είναι διαφορετικό για τις τρεις τάξεις και ανάλογα με τα μαθήματα που διδάσκονται στις τάξεις (Α΄ Τάξη: 11 ώρες, Β΄ Τάξη: 12ώρες και Γ΄Τάξη: 12ώρες).
Τα μαθήματα δύναται να παρέχονται διαδικτυακά (όταν λόγω αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων λειτουργεί η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση) και θα διεξάγονται μετά το τέλος του σχολικού διδακτικού προγράμματος.
Κριτήριο για την επιλογή/συμμετοχή των μαθητών/τριών στην Ενισχυτική Διδασκαλία, αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:

ΑΠΟΦΑΣΗ


Οι γονείς/κηδεμόνες που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση-δήλωση μαθημάτων στο email του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ΏΡΑ 10.00 πμ.
Την αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ:

ΑΙΤΗΣΗ


Στο πάνω μέρος της αίτησης θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του γονέα/ κηδεμόνα και στο κάτω μέρος το ονοματεπώνυμο και το τμήμα του/της μαθητή/τριας και τα μαθήματα τα οποία επιθυμείτε να παρακολουθεί ο/η κηδεμονευόμενος/η σας, συμπληρώνοντας με ένα Χ το κενό/τελίτσες πλάι στο μάθημα/τα.

Προσοχή: Τα μαθήματα που θα δηλώνονται πρέπει να διδάσκονται στην τάξη που φοιτά ο/η μαθητής/τρια.

Διαβάστηκε 117 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 15:03