Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 21:00

Εθνική γιορτή για την 25η Μαρτίου 1821

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την Πέμπτη 24/03/2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας η σχολική εορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Την εκδήλωση προετοίμασαν ο εκπαιδευτικός Ζουμής Παναγιώτης και η Δ/ντρια του σχολείου Μαυρωτά Κυριακή. Για την μουσική υπεύθυνη ήταν η εκπαιδευτικός: Βάσω Κοντοπρία

Για την γιορτή γράφει ο μαθητής της Γ τάξης Γιώργος Αρβανίτης:

"Στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε γιορτή για την 25η Μαρτίου.

Η γιορτή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Οι καθηγητές που ήταν υπεύθυνοι για την διοργάνωση αποφάσισαν να μας μεταφέρουν την γνώση μέσω θεατρικών σκετς δίνοντας έμφαση στα σημαντικότερα γεγονότα της Ελληνικής επανάστασης. Επίσης, στην παράσταση υπήρχαν πολλά τραγούδια αναφερόμενα στην εποχή αυτή και τα οποία έθεσαν τον προβληματισμό στους μαθητές για εκείνη την εποχή αλλά και την εποχή στην οποία διαβαίνουμε.  Οι μαθητές έμαθαν πολλά πράγματα για την ιστορία και για το Ελληνικό έθνος μέσω ενός τρόπου που δεν τους έκανε να βαρεθούν. Τέλος, επέκτειναν την γνώση τους σε όλους τους τομείς κάτι που μόνο οφέλη έχει για τους μαθητές διότι η γνώση είναι εφόδιο ζωής.

Η προσπάθεια των μαθητών και των καθηγητών που πήραν μέρος στην γιορτή είναι αξιοθαύμαστη και άξια επαίνου διότι προσπάθησαν αρκετά για να παρουσιάσουν όλο αυτό στους μαθητές που παρακολουθούσαν. Σίγουρα, αυτή η γιορτή είναι μία από τις καλύτερες που έχει πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο Ψαχνών."

 

Κάντε κλικ στον τίτλο για να δείτε φωτογραφίες από την γιορτή


 

 

 

 

Διαβάστηκε 263 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 20:42